hihi

perjantai 27. tammikuuta 2012

Np-ultra kuulumisia... :)

Siellä se pieni ihmisenalku heilutteli käsiä ja jalkojaan! <3 Hypähteli myös hassusti ultraajan tökkiessä mahaa, että saisi tyypin hieman kääntymään... :D Mielestäni kuva oli paljon tarkempaa, kuin muutama vuosi sitten esikoista ultratessa. Aivot näkyivät, silmäkuopat, selkäranka, sydän... :) Niskaturvotus oli hyvin pientä ja verikokeisiin verratessa riski Downiin hyvin pieni. Kaikki oli muutenkin, niinkuin olla pitääkin. :) Mittaa pikkuisella oli 6,5cm ja rv tasan 12. Lasketuksi ajaksi varmistui 10.8 ja nyt taas hieman helpottuneimmin mielin mennään eteenpäin. Kuulemma toisesta liikkeet voivat tuntua aiemmin.. Kerroin tunteneeni esikoisesta liikettä noin rv 16 niin eipä paljoa ennen sitä mitään taida tuntua.. Pientä hipsuttelua odotellessa! <3

Rakenneultra on maaliskuun lopussa...

Väsymys on hieman hellittänyt otettaan ja olen jaksanut välillä hyvien yöunien jälkeen päiviä ilman päikkäreitä. Mitään mielihaluja ei vielä ole tullut. Mehu ja leipä maistuu edelleen ja lämmin ruokakin jo hieman paremmin. Colahimo on hellittänyt!! Jee! :D Aloitin lääkärin määräyksestä Raskaus&imetys Multivitat vaikka hb olikin hyvä.1 kommentti:

  1. Löysin blogisi juuri, pitänee perehtyä vielä tarkemminkin mutta ensimmäinen kommentti piti laittaa heti, meillä kun on LA myöskin 10.8. :)

    VastaaPoista