hihi

tiistai 28. helmikuuta 2012

Kotikuume!

Etsitään ihka ekaa omaa kotia. Vuokralla oltu tähän asti ja onhan tää aikamoista. Jokaisessa kohteessa on ollut jotain hyvää, mutta etsintä jatkukoon ja tällä viikolla on näyttöjä jokaiselle päivälle. Katsellaan rivareita ja omakotitaloja... Ihan kauheesti ei remppaa haluais joutua tekemään heti alkuunsa. On tämä kyllä jännää ja niin innoittavaa puuhaa! :) Taitaa mennä melko vauhdikkaasti tämä kevät.... Jospa kesäksi olisimme löytäneet oman unelmakodin! <3 :) Tai ainakin sellaisen missä olisi hyvä asua ja olla kahden pienen lapsosen kanssa.

Masussa tuntuu ihania hipsutteluja aina välillä! Maanantaina oli neuvola ja kaikki oli hyvin. Syke oli 145, joten sen perusteella ei enää osaa ennustaa kumpiko siellä köllöttelee ja äitiä kutittelee.. :) Olo on energinen ja hyvin normaali eli siis elellään keskiraskauden hyvää aikaa ilman sen kummempia oireiluja! Nyt on 16+5.... Ihan kohta ollaankin jo puolessavälissä! <3

2 kommenttia:

  1. Me ostettiin kanssa äskettäin ensimmäinen oma rivitaloasunto ja muuttamaan pääsemme 1.6. Voin kertoa, että kaikenlaisia suunnitelmia on uuden kodin varalle, niin sisustuksen- kuin asutuksenkin puolesta.
    Ihan selkeä kevään merkki (ainakin itsellä), kun pieni sisustussuunnittelija pyrkii esiin...

    Tsemppiä asunnon ostoon! Kyllä sen sitten tietää, kun oikea osuu kohdalle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu näin mäkin odotan tapahtuvan, että molemmat ollaan ihan, että wau tämä on meidän uusi kotimme!! :) Teillähän on kivasti aikaa suunnitella pintojen värimaailmaa jne. :)

    VastaaPoista