hihi

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Talokaupat...

Tapahtuvat tänään ja meistä tulee rivarihuoneiston omistajia! Sormet syyhyten odotan, että pääsemme remppaamaan asuntoa, joka tapahtuu toukokuussa ja samaisena kuukautena pitäisi muuttaakin... mutta se meneekin sitten loppukuulle. Asunnon sijainti ratkaisi ostopäätöksemme. Hieman se on pieni verrattaen siihen mitä haimme, mutta varmastikkin ihan tarpeeksi tilava muutamaksi vuodeksi.. (niinkuin tarkoitus siinä on olla).

Nyt olis rv 21+5 ja parina viimepäivänä on nivusissa ollut tympeää vihlontaa. Ihan niinkuin tämä enteilisi liitoskipujen alkamista.... Toivottavasti ei ihan vielä!! Esikoista odottaessa kärsin aika pahoista liitoskivuista. Jalka ei noussut ja aamulla ei meinannut päästä sängystä ylös. Yöt piti nukkua tukivyön kanssa tyyny haarovälissä... Toivon todella, että niin ei nyt kävisi sillä se estää ihan liikaa liikkumista lapsemme kanssa!! :( Mulla meinaa mennä anopin kanssa taas hermo... ja hermo meni hänen kanssaan myös esikoista odottaessa. Harmittaa vaan kovin jos nyt käy samoin sillä se vaikuttaa myös vauvan synnyttyä, enkä mieluusti mene vauvan kanssa sinne kylään. Pienet asiat ja kommentit ärsyttävät niin paljon, että niistä tulee kohta isompia ongelmia.

Saapa nähä tyssääkö tanssiharrastukseni nyt tähän. Vielä olisi 3 kertaa jäljellä ennen kurssin päättymistä. Viime viikolla jäi jo tunti välistä väsymyksen takia... Tänään en myöskään kerkeä nukkumaan päikkäreitä talokauppojen takia ja nivuset eivät tuntu kovinkaan miellyttäviltä. Äh, miks nyt vastustaa taas niin moni asia?!

2 kommenttia: