hihi

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Remonttipuuhia ja yksi murtunut solisluu..

Vappu meni stressatessa kaikesta tulevasta... eli remontista. Lapsonen taisi vilustua vappuna ja sairasti kolmannen flunssan kuukauden sisään. :( Remontti onneksi etenee ja vanha keittiö on kokonaan purettu. Vessa on saanut myös uuden värin ja kohta myös uudet kalusteet. Anoppi on hoitanut siivouspuolta ja voi luoja, kuinka paskanen kämppä oikeasti olikaan!! Jokainen pinta on jonkinmoisen tahman peitossa... Kaapit,lattiat,patterit jne. Entinen asukas ei ollut viitsinyt edes jääkaappia pestä ja onneksi keittiö meni muutenkin kokonaan uusiksi!! Olihan se kyllä karmeassa kunnossa! Paneeleja on revitty seinistä ja tapetteja. Pojan huoneen tapetti meinaa hieman tuottaa tuskaa, mutta jospa se saataisiin irroitettua. Nyt kämpillä uurastaa parkettimies ja hionta&lakkaus oli todella paikallaan!! Haaveilemamme tumma sävytys jäi toteuttamatta, kun ei oikein budjetti antanut enää myöten. Ensi viikolla tulee vanhempani tapetointiapuihin ja aikas hienot tapetit on tulossakin joka huoneeseen! :) Ensi viikolla tulevat myös uudet kodinkoneet, sekä keittiö. Siinäpä puuhaa sitten seuraavallekin viikolle. Jossain vaiheessa pitäisi aloittaa myös pakkailu... Tästä vanhasta asunnosta pitää olla 1.6 viimeistään pois. No, mutta se remonttihommista... Heti alkoi hieman helpottaan, kun hommat rupesivat rullaamaan ja vaikka kämppä on kuin pommin jäljiltä on mieli siltikin toiveikas sen suhteen, että siitä saadaan vielä nätti koti meille ennen vauvan tuloa.

Sitten siihen murtuneeseen solisluuhun... Uhri en ole minä vaan lapsiparkani! :(  Eilen illalla iltapesun jälkeen käskin lapsosen olkkariin pukemaan yökkäreitä ja jäin itse vielä vessaan. Kuului kova tömähdys ja itkua. Lapsi oli kuulemma kiivennyt kissojen perässä sohvalle ja tipahtanut.. Ja ilmeisestikin suoraan oikean olkapäänsä päälle! Tunnustelin heti luut ja kokeilin, että käsi liikkuu. Ylöspäin kääntäessä tuli heti itku ja laitoin käteen harsosta kantositeen. Mies oli töissä ja yritin saada häntä kotiin arvioimaan tilannetta, mutta hän ei päässyt millään tulemaan. Lapsi rauhottui ja sain hänet käsi tuettuna nukkumaan. Yöllä piti antaa myös särkylääkettä, kun käteen kuulemma sattui. Aamulla menimme heti lääkäriin ja jouduimme menemään vielä parin tunnin päästä uusiksi, kun röntgen aukesi vasta 12.00. Itse en voinut masukin kanssa mennä röntgeniin mukaan, mutta onneks mies oli mukana ja kävi siellä lapsosen kanssa. Murtuma. Luut olivat vielä pikkuisen kiinni toisesta reunasta, joten niiden pitäisi luutua hyvin kiinni. Nyt pitäisi pitää 2 viikkoa harsoa tukemassa kättä ja sen jälkeen kontrolliin... Mitään muuta kädelle ei voi tehdä. Lapsi sai myös reseptillä kipulääkettä, joka tuntuu auttavan jonkinverran. Sain lääkäriltä kehuja oikeaoppisesti sidotusta kantositeestä! :)

Voi minun rakas pieni lapseni! Niin reipas hän oli, että äitiä ihan sydämestä riipaisi! <3 ...Nyt yritetään ottaa hieman rauhallisemmin ainakin viikko... Mikä on helpommin sanottu, kuin tehty vilkkaan 3-vuotiaan kanssa.... mutta tänään ainakin on piirretyt uponneet ja sohvamakoilu onnistunut. Rassu pieni varmaan ollut tänään tosi kipeä ja väsynyt! :(

Masukin kanssa kaikki ok. Maha on kasvanut paljon, eikä takit mahdu enää päälle. Onneksi omistan kasan huppareita... Niillä siis mennään nyt, kun on vielä vähän viileämpää. Hikoiluttaa hyvin helposti ja olo on aika pökkelöinen... Nivuskipua välillä ja vauva on ollut pari päivää taas semmoisessa asennossa, että saan rampata koko ajan pissalla. Kävin viime perjantaina verikokeissa, joissa tarkistellaan mahdollisia vasta-aineita... Lääkärineuvola olisi 18 pvä. Nyt rv 26+5... Ihan kohta ollaan jo rv 30... Huh huh! Ehkä ensi kuussa kerkeää jo hieman enemmän keskittymään tulevaan vauvaan... Nyt pyörii ihan liikaa kaikkea muutakin mielessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti