hihi

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Puhinaa.

Alkaa pikkuhiljaa iskeä pienoinen paniikki sen suhteen, että vauvalle ei ole laitettuna mitään valmiiksi. Pinnasänky on kasattu, mutta se on täynnä muuttolaatikoita sisältäen kaikkea muuta, kuin vauvajuttuja. Vaunut on pesemättä.. Vauvanvaatteet on pesemättä.. Kaikki ihan vaiheessa ja päivittäin supistelee enkä ole tällähetkellä edes lähimaillakaan kotiani. Odotan kovasti synnytystapa-arviota ja ilmeisesti siinä myös ultrataan? Ihana olisi nähdä vaavi ja se, että hänellä on kaikki hyvin, kun eilen oli taas niiiiin kovin kovin levoton! Poltteita on tullut taas päivittäin reisiin... Tuntuvat hyvin ikäviltä. Esikoiselle pukkasi taas flunssa päälle! Pakko johtua jo stressistä tai jostain, kun justiinsa oli muuton aikaan flunssassa kuun vaihteessa. Oman äidin kanssa tuli otettua kivasti yhteen ja nyt ollaan mykkäkoulua... Äh, haluaisin olla mielummin uudessa kodissamme pesemässä vauvajuttuja ja laittamassa niitä paikoilleen.... Ärsyttää tämä toisten nurkissa kököttäminen!! .....mutta itsepähän tulin.... Olisi pitänyt vain sinnitellä esikoisen kanssa kaksin kotosalla nämä vajaat pari viikkoa mitkä mies on toisaalla.


2 kommenttia:

  1. Oli kuitenkin tosi kiva nähdä teitä!!! Kun ei tiiä milloin seuraavan kerran nähdään.

    Hmm, jokohan sulle on tullut loppuraskauden tympiintymisvaihe? Tai en mä tiedä tuleeko muille sellaista, mulle on aina tullut, siis ettei lopussa oikein jakasais muuta kuin olla omissa oloissaan.

    Täällä vielä ollaan landella. Ei oikein hyvittais lähteä kaupunkiin :/ Ollaan yhteyksissä <3

    VastaaPoista
  2. No oli kyllä! :) Niih... mikälie ahdistaa.. Välillä tosiaan haluais vaan möllöttää masun kanssa ja hermo on kokoajan aika piukeena... :/

    VastaaPoista