hihi

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lääkärineuvola... Rv 35+4.

Elikkäs tänään oli sitten neljäs lääkärineuvola ja samalla toivottavasti viimeinen. Ensi maanantaina on vielä polikäynti. Pissassa oli taas leukkareita, mutta lääkäri ei asiaan kommentoinut mitään. Paino oli laskenut 100g!! Jee!! Eli ei ainakaan ollut noussut entisestään, kun viimeksi järkytyin tosissani kauheasta painonnoususta! Vielä on pari kiloa siihen minkä yli painon ei todellakaan tarvitse enää mennä!! Paineet oli ok. Lääkäri otti streptokokki näytteen... Täällä missä asun se otetaan kaikilta. Ihan hyvä juttu niin.

Vaavin asento meinasi alkuunsa hämmentää lekuria ja ensin arvioi tyypin olevan perätilassa sydänäänienkin perusteella (jotka nyt olivat ihan normaalit 140-150) ... Sisäkautta tunnusteltaessa kuulemma pää olikin alhaalla!! Ei voi peppu olla kuulemma niin kova... Hieman silti itse epäilen yhä.. ja tyyppi tuntuu möngertävän tuolla vielä aika paljon! Saapa nähä missä asennossa hengailee maanantaina... Paikat olivat vielä kiinni... ja kaikki ok.

Viikonloppuna olisi juhliin meno.... Juhlavaatepakkoa ei ole, mutta olon pitäisi olla mukava, että jaksaa koko päivän olla siellä... Vaateongelma on suuri ja stressiäkin jo pukkaa!! Toivottavasti siellä on huomioitu alkoholittomia juomiakin..... Ei viittis millään mehukatilla vetää koko juhlia. o.O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti